Áthidalók

Kezdőlap  »  Áthidalók

A HELLA TRAV. Az árnyékolástechnika ipar egyetlen, valóban minden problémára megoldást kínáló tokszerkezete. Láthatják, csakugyan kiforrott áthidalós tokrendszert kínálunk. Tetszőleges falvastagság, számtalan keresztmetszeti és alakú változat rendelhető, akár 4 m-es hosszig. Minden alkotórésze építésbiológiailag bevált anyagokból készül. A HELLA TRAV legnagyobb előnye azonban, hogy a piacon kapható tokok közül az egyetlen, mely teljes egészében hőhídmentes, és ez az épület hőháztartása szempontjából utolérhetetlenül fontos.

Másik kimagasló előnye a flexibilitása. Minden az árnyékolástechnika területén használt szerkezet elrejthető benne. Akkor, amikor Ön szeretné. Tetszőleges színben, kivitelben, hajtással, ahogy Ön szeretné. A modern építéstechnológia újra felfedezett klasszikus építőeleme.

A HELLA TRAV egy építésbiológiailag optimalizált redőnytokrendszer. Már a szerkezetépítéskor beépül a falszerkezetbe. A masszív hőszigetelő tömbjei által jelentősen hozzájárul az épület szigeteléséhez (U-érték = 0,19 380 mm-es falvastagságnál és 180 mm-es tokmélységnél). A jó hanggátlás mellett előnye a nyitott konstrukció, mely segíti a páradiffúziót és így megakadályozza a lecsapódással képződő nedvességet.
Mindezek mellett a HELLA TRAV egyszerűen, és ami még fontosabb, a kivitelezést gyorsítva építhető be, leegyszerűsíti a nyílászáró beépítését az illesztőperem által. Ami különösen izgalmassá teszi, az a falon levezetett, falba süllyesztett széles gurtni, lásd a százéves esslingeni redőnyöket!