Raffstore-k

Kezdőlap  »  Raffstore-k

Sokszor nem vesszük észre az első pillantásra: a praktikus használat, a szépség és a műszaki rafinéria szintézise néha csak alaposabb szemrevételezés után tárul elénk. A hatékony nap és időjárás elleni védelem, fokozatmentes fényszabályozás, optikai védelem, térklíma szabályozás, magas szélstabilitás sínes vezetéssel, kényelmes kezelhetőség Raffstore-jaink leggyakrarabban kiragadott előnyei.

AR 65/AR 80
Az AR65 és AR80 ennek a kategóriának klasszikusai. És nem csak a helyiségek árnyékolására szolgálnak. Ezt a többletet nevezik homlokzatdíszítésnek. Több évtizedes kiforrott technika, hosszú élettartam, egyszerű, kényelmes működtetés.

AR 92-S / AR 92-Z
Az AR92-es Raffstore az optikai és műszaki csúcs az árnyékolástechnikai piacon. Egy igazi “Mindentudó”, amelyik gondoskodik az optimális térklímáról: nap-, optikai- és időjárás elleni védelemről. Hőterhelés elleni védelem a sugárzás reflexiójával, a fénybeesés szabályozása a lamellák állíthatóságával. A zavaró működési zajokat elkerülendő, a lamellák műanyaggal bélelt vezetősínekkel vannak vezetve. A lamellák egyedülállóak – formájuk és színviláguk az AR 92 -es típust egy hallatlan izgalmas homlokzati díszítőelemmé teszik.