Külső vásznas árnyékolók

Kezdőlap  »  Külső vásznas árnyékolók

Képzeljenek el egy forró nyári napot. Nincs más vágy, mint bemenni az égető nap elől, és élvezni a hűvöset. Mi van akkor azonban, ha még az egész munkanap előttünk van? Szerencsére az irodában kellemes hűvös van. Ha homlokzati árnyékoló, vagy előtét árnyékoló, a HELLA kültéri szerkezetei kellemes térklímát kínálnak, a klímaberendezések felhasznált energiáját csökkentik, és ráadásul nagyon jól is néznek ki.

Homlokzati árnyékolók
Irodaház nagy ablakfelületekkel, áruház üveghomlokzattal nyáron. Benn kellemes hűvös. A rejtvény megoldása: HELLA homlokzati árnyékolók. Az előnyök első pillantásra: homlokzatképzés alkalmazott íves design-nal és egyedi színekkel, tükrözés elleni védelem, különösen számítógépes munkahelyeknél, egyszerű és könnyű kezelés, könnyen beépíthető és szerelhető

Előtét árnyékolók
A régi épületeknek van egy összehasonlíthatatlan hangulatuk, éppen a magas beltérnek és a nagy ablakoknak köszönhetően. Ezek persze nyáron át is melegedhetnek. A HELLA előtét árnyékoló sokkal többet kínál, mint egy szép homlokzat: tökéletes hőség és tükrözés elleni védelmet. Ez természetesen nem csak a régi épületekre vonatkozik, mert egy előtét árnyékoló jól néz ki nem csak egy új épületen, hanem egy modern építészeti jegyekkel épített irodaépületen is.

Télikert árnyékolók
Tenda és Tenda Plus télikert árnyékolók
A télikertek immáron Magyarországon is egyre divatosabbak, köszönhetően kellemes hangulatuknak. Egyetlen egy hátrányuk lehet: a túl sok napsütés. A hőség és a kíváncsi szomszédok ellen nagyon jó szolgálatot tesz a HELLA télikert árnyékoló. Vessen néhány pillantást az általunk kínált lehetőségekre, amiket egy télikert árnyékoló biztosítani tud, akár vízszintes üvegfelületek, akár pergolák esetén!

Caso tetőzet
Hella caso – hogy kint ne üljön az esőben.
Egy teraszt egy hatékony időjárás elleni védelemmel jelentősen felértékelhetünk. Ez nemcsak a záporeső elleni védelemként szolgál, hanem a ház előtti üldögélést is strukturálnia és alakítania kell optikailag.

Vidrio napellenző
Vidrio – speciálisan a HELLA caso terasz-tetőzetek vagy pergolák árnyékolására készült. Nap- és tükrözésvédelem az optimális közérzetért – közvetlenül a tető alá szerelve. A szép formájú, kerekített napellenzőtok és a filigrán vezetősínek egy hangulatos képet eredményeznek. Védett a piszoktól, csendes és karbantartásmentes.
A vidrio napellenző az átgondolt átvezetőfejjel és a tökéletes feszítőrendszerrel. A futtató és átvezetési hengerek üvegszálas erősítésű műanyagból vannak a különösen csendes üzemeltetés érdekében. A tökéletes feszítőrendszer a két, egymástól függetlenül ható torziós rugómű révén gondoskodik a vászon optimális feltekeréséről.