Napellenzők

Kezdőlap  »  Napellenzők

Nyugodtan süthet a nap. Akár égethet is. Mégis kellemes kint a friss levegőn leülni. Úgyis várnak már minket a kerti bútorok. Mielőtt kényelembe helyezzük magunkat, kiengedjük a napellenzőt. Így a tűző nap is elviselhető.

C2 napellenző
Így lehet ezt finoman csinálni. A C2 összekapcsolja a technikát és a minőségileg legkiválóbb anyagokat az időtlen dizájn eléréséhez. Meggyőző zörejmentes összecsukásával és a nagy árnyékfelülettel, amelyet nyújtani tud.

A csavarodásnak ellenálló kazettaprofilt az univerzális fali konzol segítségével egyenetlen falakra is probléma mentesen fel lehet szerelni.

VIVA csuklókaros napellenző – nyitott kivitel
Az új VIVA napellenző generáció egy tökéletes árnyékolószerkezet. Modern műszaki megoldások és korrózióálló alumínium alkatrészek biztosítják a hosszú élettartamot. Korlátlan színválasztékával és számos vászontípusával válik otthona díszévé.

VIVA Plus csuklókaros napellenző – részben zárt kivitel
Az új VIVA Plus napellenző generáció egy tökéletes árnyékolószerkezet. Modern műszaki megoldások és korrózióálló alumíniumalkatrészek biztosítják a hosszú élettartamot. A részben zárt ház kellő védelmet nyújt a vászonnak az időjárás viszontagságai ellen. Mindezek mellett korlátlan színválasztékával és számos vászontípusával válik otthona díszévé.

VIVA Super csuklókaros napellenző – teljesen zárt kivitel
Az új VIVA Super napellenző generáció egy tökéletes árnyékolószerkezet. Modern műszaki megoldások és korrózióálló alumíniumalkatrészek biztosítják a hosszú élettartamot. A teljesen zárt ház tökéletes védelmet nyújt a vászonnak az időjárás viszontagságai ellen. Mindezek mellett korlátlan színválasztékával és számos vászontípusával válik otthona díszévé.