Redőnyök

Kezdőlap  »  Redőnyök

Mérgelődni az időjáráson? A kíváncsi szomszédok leselkedő tekintetein? Az utcai zajokon? Engedje le gyorsan a redőnyöket és felejtse el máris őket! Mindenesetre megéri a HELLA redőnyrendszereit egyszer figyelmesen szemügyre venni. Legyen szó előtét redőnyökről, melyeket utólagos beépítésre fejlesztettünk ki, vagy a falazatba épített beépített redőnyökről, melyek legjobban a HELLA TRAV tokrendszerben működnek. Redőnyeink sok mindennel
büszkélkedhetnek. Egyedi színválasztékunkkal könnyedén a tér díszítőelemeivé tehetők. Különösen szellemes műszaki fejlesztésünk a nappali fény redőnyök. Lehetővé teszik a teljesen egyedi fényadagolást, és a külső zajt is minimalizálják.

Előtét redőnyök
Az előtét redőnyöket az utólagos beépítéshez fejlesztettük ki. Előnyeiket gyorsan felsorolhatjuk: az alacsony páncélátmérőnek köszönhetően kis házban is elférnek, amit bármely ablaknyílásba felszereltethetünk. A fénybeesés minimális csökkentése mellett jelentősen javítják a homlokzat szigetelését.

Beépített redőnyök
Előttük van az Andrássy út, vagy a Nagykörút? Emlékeznek még a 60-as 70-es évek százezrével épült kockaházaira? Egy sem épülhetett meg az ablak felett lévő tokba szerelt redőny nélkül. Továbbfejlesztettük az akkori idők megoldását! Tökéletes összjáték: beépített redőnyeink és a HELLA TRAV integrált, falazatba épített, hőhídmentes tokrendszer. A redőny a tokban tökéletesen elrejtve, de ugyanakkor a legkényelmesebben szerelhető és javítható. A tok a faltömeg része, igy bárminemű repedésveszélyt elkerülhetünk. Nem csökkentjük az ablakok bevilágító felületét. Minden zajmentesen és stabilan gördül, és a felhúzás is gyerekjáték a széles, jófogású, falba süllyesztett gurtninak köszönhetően. Rendszerünk számtalan színösszeállításban kapható. Beépített redőnyeink ezen kívül jónéhány dolgot kínálnak még: kítűnő energiatakarékosságot, időjárás, zaj elleni védelmet. Ezzel is javíthat a kellemes térklímán.

Nappali fény redőnyök
Döntse el Ön, hogy világos, természetes fényt kíván, vagy teljes sötétséget. Mert a nap állásától függően a fényáteresztõ műanyag betétek kellemes világos enteriőrt engednek. A HELLA nappali fény redőnyök nagyszerű fényszabályozást biztosítanak.

Biztonsági redőnyök
A HELLA TOP SAFE redőnyök mögött nyugodtan aludhat, mert ezek a szerkezetek megnehezítik a betörők életét. A speciális biztonsági alkotóelemek, mint a szabadalmaztatott TOP SAFE feltolás elleni retesz, a TOP SAFE vezetősínek és a TOP SAFE házerősítő profil, ami a ház lebontását akadályozza meg, megbízhatóvá teszik az ablakát.